diumenge, 17 de juliol del 2011

1-5: Tràmit complert

L'Espanyol goleja al Peralada en el primer dels amistosos programats en la pretemporada

L'Espanyol va solucionar amb solvència i suficiència el primer amistós de la pretemporada contra el Peralada, el tradicional primer convidat en els dies de preparació a l'Alt Empordà

Pochettino va tornar a distribuir als seus jugadors en dos equips diferents, un per a cada part, amb el hàndicap afegit que en les gairebé dues setmanes que porta de preparació, és la primera vegada que els seus homes utilitzen tot el camp. És a dir, no va ser tant un partit com el primer assaig a camp complet en el qual l'Espanyol va demostrar la seva major qualitat per acabar imposant-se a un Peralada que es va mostrar ordenat i competitiu durant tot el partit, encara que va baixar notablement el seu rendiment en la segona meitat, en la qual els homes de Pochettino es van escapar en el marcador.

Els blanc-i-blaus van dominar territorialment de principi a fi, encara que van trigar a trobar el camí del gol, que no va arribar fins a una rematada des de fora de l'àrea de Dátolo. Dues rematades posteriors de Verdú (travesser) i Luis García (pal) van ser la bestreta de l'empat local en aprofitar una indecisió defensiva.. Però la igualtat va durar poc perquè Baena va tornar a avançar l'Espanyol, abans del descans, amb un xut des de fora de l'àrea.

El partit va quedar sentenciat només començar la segona meitat. Osvaldo, amb un gran detall tècnic, va superar per alt a Sergio i, en el minut següent, va ampliar el seu compte amb un gol de penal comès sobre ell mateix.

El còmode avantatge blanc-i-blau en el marcador va fer més lents els següents minuts en els quals l'Espanyol va seguir dominant però va baixar l'acceleració de les seves accions, encara que sense renunciar a apropar-se a la menor oportunitat a la porteria de Sergio, com va fer Rui Fonte en aprofitar una passada en profunditat per superar al porter en la seva tímida sortida i col•locar el cinquè al marcador. D'aquí, fins al final, noves oportunitats blanc-i-blaves i poc més, excepte un impactant xoc fortuït entre Osvaldo i Sergio, que va haver de ser substituït, en la disputa d'una pilota dividida.

FITXA TÈCNICA

CF PERALADA: Buendía (Sergio, min 45 i Buendía, min 80), Julien (Gerard, min 45), Litus (Tidian, min 45), Armengol (Pastor, min 45), Toni, Borja (Juan, min 45), Sergi Arranz (Gavaldón, min 45), Isma, Mate (Sergi Ruiz, min 45), Sergi García (Ayob, min 45) i Carbó (Jordi Sánchez, min. 62)

RCD ESPANYOL: (Primera part): K. Casilla, J. Márquez, Baena, Luis García, Verdú, Javi López, Dátolo, Raúl R., V. Álvarez, Canal i Thievy.

RCD ESPANYOL: (Segona part): Cristian Álvarez, Galán, Forlín, Javi López (Darder, min. 65), Raúl R. (Canal, min, 65), Clerc, Albín, Javi Márquez (Pau, min, 65), Sergio García, Osvaldo, Rui Fonte.

ÀRBITRE: Eduard Martí Pomes (Col. Girona)

GOLS: Min 30. 0-1 Dátolo; Min 33. 1-1 Mate; Min 39. 1-2 Baena; Min 49. 1-3 Osvaldo; Min 50. 1-4 Osvaldo (P); Min 70 1-5 Rui Fonte.

INCIDÈNCIES: Uns 1.500 espectadors al Municipal de Peralada.